بهداشت محیط شهر دیر

بهداشت محیط شهر دیر
بهداشت محیط

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 97
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 97
بازدید ماه : 146
بازدید کل : 69123
تعداد مطالب : 102
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1


جدیدترین قالبهای بلاگفا


جدیدترین کدهای موزیک برای وبلاگ

 · توصيه مي شود نمكهاي يددا ر كه در كيسه هاي مات بسته بندي شده است خريداري نماييد.

 · از خريد نمكهاي فله اي كه توسط افراد دوره گر عرضه ميگرددخودداري نماييد.

 · مصرف نمك رادر موادغذايي به حداقل برسانيد.

 · نمك يددار را ميبايست در آخرين لحظات پخت به غذا اضافه نمود.

 نحوه نگهداري غذا در يخچال :

 · درجه سرماي يخچال راهر از گاه كنترل كنيد تا همواره بين صفر تا 4 درجه باشد.

 · از قرار دادن موادغذايي گرم و بيش از حد ظرفيت در داخل يخچال خودداري نماييد.

 · قبل از گذاشتن سبزي در يخچال آن را تميز بشوييد.

 · ميوه جات و موادغذايي كپك زده موجب آلودگي يخچال مي شودلذا در صورت مشاهده آنهارا خارج نموده ويخچال آلوده را ضد عفوني نماييد.

 · روي غذاي خام و نيم پخته رابپوشانيديا آنها را بسته بندي و در قسمت پايين مواد غذايي پخته شده نگهداري نماييد.

 · يخچال و فريزر رانزديك اجاغ گاز يا منبع حرارتي ديگر قرارندهيد.

 · باز ماندن دربيخچال براي مدت طولاني و خراب لاستيك دور درب يخچال در افزايش دما موثر است.

 · تميز كردن مرتب كف وسطوح داخلي يخچال با دستمال تميز و محلول رقيق جوش شيرين توصيه ميشود.

 · مفدار دفعات خريد را زيادتر كنيد.غذاهاي سرد راپس از خريد دركنار هم نگهدارينماييد و در كوتاه ترين زمان ممكن به به يخچال منتقل نماييد.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 24 خرداد 1390برچسب:, توسط حسن
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :