· توصيه مي شود نمكهاي يددا ر كه در كيسه هاي مات بسته بندي شده است خريداري نماييد.
· از خريد نمكهاي فله اي كه توسط افراد دوره گر عرضه ميگرددخودداري نماييد.
· مصرف نمك رادر موادغذايي به حداقل برسانيد.
· نمك يددار را ميبايست در آخرين لحظات پخت به غذا اضافه نمود.
نحوه نگهداري غذا در يخچال :
· درجه سرماي يخچال راهر از گاه كنترل كنيد تا همواره بين صفر تا 4 درجه باشد.
· از قرار دادن موادغذايي گرم و بيش از حد ظرفيت در داخل يخچال خودداري نماييد.
· قبل از گذاشتن سبزي در يخچال آن را تميز بشوييد.
· ميوه جات و موادغذايي كپك زده موجب آلودگي يخچال مي شودلذا در صورت مشاهده آنهارا خارج نموده ويخچال آلوده را ضد عفوني نماييد.
· روي غذاي خام و نيم پخته رابپوشانيديا آنها را بسته بندي و در قسمت پايين مواد غذايي پخته شده نگهداري نماييد.
· يخچال و فريزر رانزديك اجاغ گاز يا منبع حرارتي ديگر قرارندهيد.
· باز ماندن دربيخچال براي مدت طولاني و خراب لاستيك دور درب يخچال در افزايش دما موثر است.
· تميز كردن مرتب كف وسطوح داخلي يخچال با دستمال تميز و محلول رقيق جوش شيرين توصيه ميشود.
· مفدار دفعات خريد را زيادتر كنيد.غذاهاي سرد راپس از خريد دركنار هم نگهدارينماييد و در كوتاه ترين زمان ممكن به به يخچال منتقل نماييد.
نظرات شما عزیزان:
ادامه مطلب